Masaj Reflexogen

Masajul reflexogen, reflexoterapiasau reflexologia este o forma de terapie alternativa care stimuleaza sistemul nervos al organismului pentru ameliorarea si vindecarea diverselor afectiuni.

Reflexoterapia este o forma de terapie medicala la nivelul talpilor, al mainilor si al lobilor urechilor. Primul beneficiu este eliminarea toxinelor de la nivelul zonelor mentionate printr-un masaj realizat de catre un cunoscator al punctelor reflexogene.

Un alt beneficiu este deblocarea circuitului energetic din corp prin stimularea zonelor blocate cu masajul in extremitatile nervoase din talpa sau palme.

Pentru ca talpa piciorului este ca o harta a intregului corp, masajul terapeutic reflexogen poate trata inclusiv cauza afectiunilor, nu doar efectul lor. De aceea stimularea functionarii unui organ prin masajul punctului sau reflex aduce beneficii intregului corp pentru ca, asa cum se stie, toate organele sunt interconectate.

Datorita acumularilor de toxine si a inflamatiilor din zonele reflexogene, masajul poate fi neplacut sau chiar dureros la inceput dar, cu realizarea mai multor sedinte (se recomanda 10 sedinte consecutive pe serie) punctele dureroase se calmeaza, inflamatia dispare si apoi disconfortul sau durerea organului asociat se diminueaza sau dispare complet. De aceea un astfel de masaj nu este foarte confortabil la inceput dar beneficiile sale sunt extraordinare, recunoscute si apreciate mondial si oricine are o afectiune de care vrea sa scape ar trebui sa faca cel putin o serie de sedinte de reflexoterapie.

Ne poti contacta la telefon sau pe facebook pentru detalii si programari.