Categorii
Salon Masaj Good Vibes

Facilitati ale Salonului de masaj Good Vibes

Salonul Good Vibes este dotat si amenajat pentru a oferi o experienta de relaxare si detasare cat mai buna. Dotarile cabinetului de masaj sunt profesionale, avand ca scop cresterea eficientei masajului efectuat.

Patul de masaj este profesional si construit special pentru activitatea de masaj, pat necesar atat pentru confortul celui/celei rasfatat/rasfatate cat si pentru eficienta maseurului/maseuzei.

Avem deasemeni un scaun profesional special construit pentru masajul eficient al zonei cervicale, a umerilor si a scalpului.

Mai mult, in centrul nostru exista posibilitatea utilizarii unei Mese de Inversie, o masa special construita pentru eliberarea tensiunilor din coloana vertebrala prin inversia sensului gravitational, pentru prevenirea si tratatrea durerilor de spate

VEZI AICI VIDEO MASA INVERSIE

Deasemeni prezenta grupului sanitar curat si dezinfectat cat si curatenia cu schimbarea dupa fiecare masaj a lenjeriei folosite si dezinfectarea intregului salon fac parte din politica noastra de maximizare a satisfactie fiecaruia/fiecareia.

Si, foarte importanta, atmosfera!

Cream o atmosfera mai relaxanta, cu muzica ambientala si izul inmiresmat provenit din uleiurile aromatice ambientale dar mai ales din cele esentiale folosite in masaj.

Va asteptam cu rasfat si relaxare!