Masaj Anticelulitic

Masajul anti celulita se realizeaza in mai multe sedinte astfel incat sa reduca si sa elimine punctele de grasime si colagen intins care dau forma inestetica de „coaja de postocala” de pe coapse, fese, burta, brate sau picioare, dar nu numai.

Maseurul care executa masajul anti celulitic trebuie sa fie specializat si calificat ca si tehnician maseur cu diploma aferenta calificarii.

La salonul nostru de masaj Good Vibes, maseurul care realizeaza masajele de recuperare anti celulitice este specializat si are astfel de calificari necesare.

Pentru efecte bune in masajul anticelulitic sunt utilizate si betele de bambus. Vezi aici mai multe detalii despre masajul cu bambus.

Masaj bambus
MASAJUL CU BAMBUS

Spuneam ca celulita este reprezentata de acele acumulari inestetice de puncte de grasime de sub piele. Ele se formeaza datorita slabirii tesutului conjunctiv vertical care face parte din structura pielii. Celulita apare in contrast cu vergeturile, vergeturi care sunt intinderi ale tesutului conjuctiv si ale stratului de colagen orizontal. Astfel, prin slabirea tesutului conjunctiv al pielii apare grasimea sub formele ei inestetice cu mici adancituri si bobite, numita si coaja de portocala sau branza de vaci, etc.

Motivele principale ale aparitiei celulitei sunt cresterea in greutate, sarcina sau consumul mare de carbohidrati. Nu doar femeile sunt afectate de celulita ci si barbatii, dar intr-un numar mai mic.

Masajul anticelulitic are efectul de descompunere a acestor acumulari de grasime prin miscari speciale de strangere si rulare a pielii facute de maseur. Mai mult, acest tip de masaj terapeutic are rolul si de a creste viteza de circulatie a sangelui in zonele afectate pentru a mari gradul de recuperare a zonei afectate.

Maseurul va incepe cu un masaj normal pentru a activa zonele cu celulita, mai exact pentru a incalzi zona prin cresterea circulatiei sangelui si a energiei corpului. Acest tip de masaj nu este pentru tot corpul ci doar pentru zonele afectate de pe coapse, solduri, burta, etc.

Pe masura ce zona afectata se incalzeste, maseurul va simti efectiv celulita ssub piele si astfel va putea lucra prin miscari de framantare, strangere si roluire. Deoarece zonele cu celulita tind sa devina dureroase, in timpul tratamentului este normal sa se simta un anume disconfort. In timp ce masajul avanseaza, acest disconfort se reduce treptat.

Efectele masajului se vad destul de repede pentru ca pielea isi recapata elasticitatea si aspectul de celulita se reduce. Pentru a spori efectele tratamentului maseurul poate folosi un amestec de uleiuri esentiale.

Masajul terapeutic anticelulitic este una dintre cele mai eficiente metode de a scapa de celulita, daca este realizat periodic intr-un anumit numar de sedinte, conform indicatiilor maseurului.

Pentru Programari contactati-ne telefonic sau printr-un mesaj pe Facebook.